Satılık Haber Sitesi Scripti  PHP veya Wordpress Haber Teması

Satılık Haber Sitesi Scripti  PHP veya Wordpress Haber Teması

Satılık Haber Sitesi Scripti  PHP veya Wordpress Haber Teması

Haber Sitesi Nasıl Kurulur? Adım Adım Haber Sitesi Kurmak isteyenlere özel en kolay yoldan kaliteli haber sitesi sahibi olma imkanı sunuyorum. Lütfen daha fazla zaman kaybetmeyin, gelin sizi hayalinizdeki siteyi birlikte kuralım.

Hangi yolu izleyeceğiz? 

Envato adındaki dünyanın en büyük pazaryeri üzerinde binlerce firma yazılımlarını dünya çapında satışa sunar. Örneğin bir haber yazılımını 5000-10.000 bin gibi rakamlara yaptırabilirsiniz fakat bu site'de yazılım firmalarını toptan fiyata sattıkları için, 50-100 dolar gibi çok ucuz fiyatlara çok kaliteli yazılımlar satın alabilirsiniz. Satın aldığınız yazlımlar, tek alan adı için lisanslanır. Şimdii bu harkulada bol fonksiyonlu haber yazılımını beğendiyseniz, lütfen vermiş olduğum linke tıklayın ve haber yazılımını satın alın, siz benim verdiğim linketen bu yazılımı satın aldığınızda, bana da ayrıca destek olmuş olursunuz.

Nasıl kurulum yapacağız?

Çalışmaya başlamadan önce, sizlere referanslarımı sunmaktan mutluluk duyarım. Haber yazılımının demosunu görmeden kesinlikle satın almayın, satıcı için verilen yorumlara bir göz atın. Örneğin yukarıda verdiğim linke tıklayarak bu haber yazılımını satın alabilirsiniz, satıcı şu anda kadar toplam 14.450 defa bu yazılımı dünyaya satmış ve verilen yorumlar 5 de 5 harkulade!

Şimdi gelelim sorularınıza!

  1. Bu yazılım ingilizce, ben bundan anlamam? Cevap: İngilizce benim için sorun değil, siteyi 0 Türkçe diline çevireceğiz, bu çeviri işlemi 3-5 gün arası sürmekte.

  2. Alan adım yok, ayrıca hosting öneriniz var mı ? Cevap: Alan adı için birlikte çalışma yapabiliriz, ayrıca hosting için mükemmel önerilerim sizi bekliyor.

  3. Seo bilgim hiç yok ve sitemin google'da çıkmasını istiyorum. Cevap: İlk site içi ve site dışı seo çalışmasını ücretsiz olarak yapıyorum.
  4. Yazılımın nasıl çalıştığını bana anlatabilirmisin? Cevap: Size kurulum sonrası, 30 dakikalık bir eğitim veriyorum, bu eğitim sonrası gerekli genel bilgiye ulaşıyorsunuz.

 
İnternet sitesi kurmak istiyorum, nereden başlamalıyım ? İnternet sitesi nasıl kurulur, bir web sitesi nasıl yapılır hiç bir fikrim veya teknik bilgim yok diyenlere özel en pratik web site çözümleri. Site kurma için nelere ihtiyacım var, site açma işlemi zor mu, ben yapabilir miyim ?


Profesyonel bir HABER internet sitesinin nasıl kurulduğunu, neler yapılması gerektiğini uygulamalı olarak anlatacak bir rehber arıyorum diyorsanız, ozman doğru adrestesiniz. Sizlere aradığınız her alanda, her iş modeline özel web site çözümleri sunuyorum. Haydi şimdi adım adım birlikte neler yapabileceğimizi anlayalım.

Yukarıda verdiğim fiyat sadece çeviri ve kurulum ücretidir.Tema yada yazılım ücreti size aittir. Envato, codecanyon, themeforest aladına destek uzmana ihtiyacınız varsa, 8 yıllık tecrübemle sizden iş bekliyorum.

Ürün Hakkında

Gazete, kolaylıkla yazı ve blog yazısı yazmanıza izin veren bir WordPress temasıdır.

Gazete şablonumuzla harika bir haber sitesi oluşturun. Bu en çok satan tema için mükemmel ve bir haber, gazete, dergi, yayın sitesi oluşturun. YouTube'dan videoları destekler. AMP ve mobil hazır. Moda, yemek, yaşam tarzı, modern, kişisel, seyahat, lüks, viral, minimal, minimalist projeler ve daha fazlası için kullanımı kolaydır.

Instagram, bbPress Forum, BuddyPress ve WooCommerce ile entegre olarak en iyi SEO uygulamalarını kullanır. Gazete duyarlı Google Reklamları ve AdSense’i desteklemektedir.