En iyi Mobil Oyunlar 2020

En iyi Mobil Oyunlar 2020

En iyi Mobil Oyunlar 2020


Tüm Oyuncular için zamanın en popüler en iyi mobil oyunları sizin için sıralıyoruz. Hem ücretsiz oyunlar hem de ücretli oyunlar listesini sizin için derledik. En çok oynanan video oyunları listesi şu anda bulmaca oyunları, çok oyunculu savaş oyunları, strateji oyunları, kule savunma oyunları, dövüş oyunları, RPG'ler ve spor oyunları. Bugün mobil cihazlarda en iyi 10 video oyunu hangileridir?

Şeker Oyunu, Fortnite, Pokémon Go, ve Clash of Clans en çok satan ve indirilen oyunlardan bazıları. Mobil trenddeki diğer güzel oyunlar arasında Roblox, Vainglory, PUBG, Final Fantasy XV: Yeni Bir İmparatorluk sayılabilir.
Şu anda herkesin oynaması gereken en iyi mobil oyunlara oy verin ve bu listeden eksik olan favori iPhone ve Android oyunlarınızı eklemekten çekinmeyin ve bunun için bize mesaj atın.

Jumping Sugar Game - Collect Jumping Points  

ŞİMDİ İNDİR

En Eğlenceli Şeker Oyunu - Engelleri geçmeye hazırmısın yada en büyük skora ulaşmaya ne dersin? Eğer bu macera oyununda bende varım diyorsan. Bu oyun tam senin için. Zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksın.

 

Brawl Stars

Clash of Clans, Clash Royale ve Boom Beach'in yapımcılarından hızlı tempolu çok oyunculu savaşlar. Üç dakikadan kısa sürede çeşitli oyun modlarında arkadaşlarınızla veya yalnız savaşın. Güçlü süper yeteneklere sahip onlarca Brawler'in kilidini açın ve yükseltin.

Stickman Party: 1 2 3 4 Player Games Free

Stickman Party, tek oyunculu / yerel çok oyunculu oyunların bir koleksiyonudur, 1 - 4 oyuncu ile oynayacağınız bir oyun. Çöp Adam oyunlarında kurallar çok basit. İnternet / Wi-Fi olmadan oynayabilirsiniz, çünkü bu oyunu çevirim dışıda arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.

My Talking Tom 2

Benim Konuşan Tom'umun yaratıcılarından yeni favori oyun Benim Konuşan Tom'um 2 geliyor! Yeni sanal en iyi arkadaşınız Tom ile harika ücretsiz oyunlar oynayın.

Subway Surfers

Jake, Tricky & Fresh'in huysuz Müfettiş ve köpeğinden kaçmasına yardım edin.

Red Ball 4

Kırmızı Alarm!

Bu oyunda kötüler dünyayı kare şekline sokmaya çalışıyor. Dünyayı kurtaracak topları kimde var ?

Talking Tom Hero Dash - Run Game

En eğlenceli sonsuz koşucu oyunlarından biri! Koşma, altın toplama ve dünyayı yeniden kurma görevinde Talking Tom'a katılın! Bu aksiyon oyununu oynamayı deneyin!

My Talking Hank

Tanıtımı: Konuşan Hank'im! Konuşan Tom ve Arkadaşları'ndan BEDAVA sanal bir evcil hayvan oyunu - Konuşan Tom'um ve Konuşan Angela'm gibi dünya çapındaki 7 milyardan fazla indirilen seri. Oradaki en sevimli köpek yavrusu Talking Hank ile ilgilenmeye şimdi başla.

Talking Gummy Free Bear Games for kids

Talking Gummy'yi indirin - En eğlenceli oyunlardan biri komik ayıcık.

Township

Hayalindeki kasabayı inşa et! Çiftliklerdeki mahsulleri toplayın, tesislerinizde işleyin ve şehrinizi geliştirmek için ürünlerinizi satın. Egzotik ülkelerle ticaret yapın. Şehrinizde özel bir lezzet vermek için restoran, sinema ve diğer topluluk binalarını açın. Kaynakları bulmak için madeni keşfedin. Hayallerinizi inşa etmek için çiftçi ve şehir müdürü olmaya hazır mısınız? Başlayalım!

Gardenscapes

Gardenscapes'e Hoşgeldiniz! Harika bir bahçeyi eski ihtişamına kavuşturun.

Airport City

Bu şehir kurma simülatöründe hayallerinizin havaalanını oluşturun.

Merge Dragons!

Ejderha efsanelerini, sihirlerini, görevlerini ve Merge Dragons dünyasında gizli bir eğlence ve gizem ülkesini keşfedin! Yolculuğunuz için her şeyi daha iyi ve daha güçlü eşyalarla birleştirebileceğiniz bir yer.

Guns of Glory: Build an Epic Army for the Kingdom

Kardinal iktidara geldi ve kralın silahşörler üzerindeki ölümünü suçluyor! Tahtı korumak  için savaş! Silahşörler bunu tek başlarına yapamazlar, zafer elde etmek için kendi ordunu ve stratejisini kurman gerekecek. Silahlarınızı ve kılıçlarınızı hazırlayın ve bu RPG'de zafer kazanın! Kral için!

Best Fiends - Free Puzzle Game

ÜCRETSİZ bulmaca macerasını oynayan 90.000.000'den fazla insana katıl! Minutia dünyasına girin ve sevimli karakterler toplayın, onları seviyelendirin ve Sümüklü böcekleri alt edin! 3.000'den fazla bölümle, saatlerce süren eğlencenin tadını çıkarın!

SimCity BuildIt

Hoşgeldiniz Belediye Başkanı! Güzel ve hareketli bir metropol tasarlarken ve yaratırken kendi şehrinizin kahramanı olun. Şehriniz büyüdükçe ve daha karmaşık hale geldikçe her kararı siz verin. Vatandaşlarınızı mutlu etmek ve ufkunuzu büyütmek için akıllıca seçimler yapın. Ardından diğer belediye başkanlarıyla alışveriş yapın, sohbet edin, yarışın ve kulüplere katılın.

Languinis: Word Game

Tarihin en heyecan verici, karmaşık kelime oyunlarını çözebilir misiniz? Beynini işe koy ve tuhaf bir kelime oyunu macerasında Languinis’e katıl! 

Dikkat: En iyi mobil oyunlar 2020 listemiz her ay güncellenecektir.

  • user

    Mustafa

    Çok güzel

    3 yıl önce